De sterk toegenomen concurrentie binnen verschillende sectoren op het internet heeft er voor gezorgd dat het optimaliseren van je website of webshop voor de zoekmachines eigenlijk een absolute must is geworden. In het bijzonder het behalen van een hoge positie in de zoekmachine Google is voor de meeste bedrijven in Nederland een absolute must. Alleen wanneer je op bepaalde zoektermen de hoogste posities kan claimen zal je immers een zo optimaal mogelijke omzet op het internet weten te realiseren. Wil jij ook de beste posities voor de belangrijkste zoekresultaten kunnen claimen? In dat geval is het toepassen van SEO of zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf een absolute must.

Wij zijn gespecialiseerd in Search Engine Optimalisatie

Welke factoren beïnvloeden de ranking van jouw website of webshop?

SEO of zoekmachine optimalisatie is door de jaren heen ongelofelijk veel uitgebreider en strikter geworden. Het algoritme waar een zoekmachine zoals Google gebruik van maakt is dan ook sterk geëvolueerd. De onderstaande factoren oefenen steevast een invloed uit op de ranking waar jouw website of webshop op kan rekenen:

  • De content welke op de website is terug te vinden
  • De SEO-structuur waar gebruik van wordt gemaakt
  • De techniek en de leesbaarheid van de website
  • De externe links of backlinks

Deze zaken zijn eigenlijk nog maar het topje van de ijsberg. Zo is er bijvoorbeeld ook de sociale populariteit van je website en wat ook te denken van hoe actueel je website of webshop wordt gehouden? Het mag dan ook duidelijk zijn, zoekmachine optimalisatie is tegenwoordig een ongelofelijk ruim begrip waar zeer veel aandacht aan dient te worden besteed. Dit althans wanneer je met jouw website of webshop op het internet echt zo optimaal mogelijke resultaten wil kunnen neerzetten.

Neem contact op met onze SEO specialist!

Loop je vast met je SEO budget en wordt je wekelijks plat gebeld door Marketing bureaus? Neem contact met ons op en we reageren binnen 24 uur!

Het gevaar van foutief toegepaste SEO

Vroeger was het zo dat je eigenlijk niet fout kon doen met SEO of zoekmachine optimalisatie. Elke link die bijvoorbeeld werd verzameld naar jouw website of webshop was er één die werd beschouwd als een positieve stem. Tegenwoordig is dat iets waar we met z’n allen alleen nog maar van kunnen dromen. Het internetlandschap is zo ongelofelijk sterk veranderd dat één foute keuze of handeling meteen een zeer negatieve impact kan hebben. Voor het plaatsen van links naar jouw website of webshop geldt bijvoorbeeld dat deze steeds geplaatst dienen te worden op relevante en kwalitatieve websites met een goede reputatie. Is er bovendien sprake van een onnatuurlijk linkbuilding patroon? Dan zal ook dat waarschijnlijk worden afgestraft door de zoekmachines. Een dergelijke afstraffing is vaak erg lastig terug recht te trekken.

Jouw SEO of zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Bovenstaande zorgt er voor dat het merendeel van de bedrijven tegenwoordig niets aan het toeval over willen laten. Zij kiezen er dan ook voor om hun SEO of zoekmachine optimalisatie uit te besteden aan een gespecialiseerde partij. Dat is een uitstekende keuze. Wij van Bluenox weten bijvoorbeeld precies op welke manier de posities van je website of webshop te verbeteren. Bovendien kunnen wij onze SEO-werkzaamheden op heel wat verschillende vlakken gaan toepassen. Niet alleen besteden we dan ook bijzondere aandacht aan de on-page SEO, daarnaast wordt er ook de off-page SEO tot in de puntjes uitgewerkt. Of je nu met andere woorden een startende onderneming bent of je reeds enige tijd in de markt meedraait, in beide gevallen is zoekmachine optimalisatie van cruciaal belang voor het realiseren van een zekere toekomst voor jouw onderneming.

Gegarandeerd succes

Jouw Business Partner

Aantoonbare resultaten