Tegenwoordig is voor elk bedrijf van cruciaal belang om de beschikking te hebben over zorgeloos, veilig en stabiel internet. Het wordt vaak nog steeds onderschat, maar het merendeel van de bedrijfsprocessen of activiteiten vereisen tegenwoordig connectie met het internet. Heel wat ondernemingen hebben zelfs hun volledige administratie online staan waardoor tijdelijke downtime grote gevolgen kan hebben. Gelukkig zijn wij in staat om voor onze klanten geoptimaliseerde, veilige netwerken op te zetten waardoor je te allen tijde kan rekenen op precies die betrouwbaarheid waar jij naar op zoek bent!

Wij beantwoorden al uw ICT & Netwerk vragen

Een complete oplossing voor jouw ICT infrastructuur

We trappen een open deur in wanneer we zeggen dat geen enkel bedrijf tegenwoordig nog kan werken zonder een stabiele en kwalitatieve ICT infrastructuur. Wij van Bluenox kunnen voor onze klanten een complete ICT infrastructuur opzetten geheel op basis van de vooropgestelde wensen en op maat van het beschikbare budget. Niet alleen zijn wij in staat om veilige netwerken op te zetten, daarnaast kan je ook de volledige inrichting van jouw werkplekken aan ons overlaten. Het vinden van de meest geschikte zakelijke computers en laptops lijkt dan immers misschien wel eenvoudig, in de praktijk is het dat allerminst.

Bij het kopen van de juiste computers en laptops voor in jouw bedrijf is het belangrijk om met heel wat verschillende zaken rekening te houden. Het gaat hierbij niet alleen om het gewenste beeldscherm, maar wat ook te denken van de snelheid van het systeem? Zaken zoals de processor, het geheugen en de beschikbare schijfruimte spelen stuk voor stuk een cruciale rol. Is het voor jou geen evidentie om de meest geschikte zakelijke systemen te kunnen vinden voor in jouw bedrijf? Dan kunnen wij jou hiermee perfect van dienst zijn.

Een optimale beveiliging van jouw ICT infrastructuur

Elke onderneming zal op een zeker ogenblik wel eens het doelwit worden van malafide bedrijven op het internet. Dit kan op verschillende manieren gebeuren. Het komt echter vooral steeds vaker voor dat bedrijven geconfronteerd worden met een hack of een datalek. Het spreekt voor zich dat dit niet alleen erg vervelend is, daarnaast kan een dergelijke situatie een grote impact hebben op de financiële situatie van je bedrijf. Voorkomen is op dit vlak dan ook zeker beter dan genezen. Ben jij nog op zoek naar een bedrijf welke de beveiliging van jouw ICT infrastructuur kan realiseren? In dat geval helpen wij je ook daar graag mee verder!

Heb je vragen over de ICT & Netwerk op je werkplek?

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang binnen 24 uur een antwoord!

Op zoek naar een ICT & netwerk specialist? Zoek niet verder!

Zelfs tijdelijke problemen met je internet of bedrijfsnetwerk kunnen grote (financiële) gevolgen hebben. Omwille van deze reden is het van belang dat deze niet alleen correct worden opgezet, maar ook goed worden beheerd. Deze taken uitbesteden aan Bluenox zorgt er voor dat je kan rekenen op een uitstekende expertise. Het mag dan ook duidelijk zijn, wil jij ook binnen jouw bedrijf kunnen rekenen op een stabiel en betrouwbaar netwerk? Dan zal je kunnen vaststellen dat wij dit moeiteloos voor jou kunnen realiseren!

Veilig Online werken

Super snelle Wifi